RENAULT és DACIA
használt személyautó, kisbusz és teherautó értékesítése
Üdvözöljük oldalunkon!
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik RENAULT és DACIA gyártmányú használt személygépkocsik, tehergépkocsik, valamint kisbuszok értékesítésében.
Kizárólag
saját tulajdonban lévő, Magyarországon újonnan forgalomba helyezett, 1 évnél fiatalabb, első tulajdonostól származó, leinformálható és ellenőrizhető előélettel rendelkező, garanciális gépkocsik értékesítésével foglalkozunk.


Célunk partnereink teljes körű kiszolgálása, mely nem ér véget a gépkocsik eladásával. Szeretnénk egy emberbarátibb és személyesebb partneri kapcsolatot ápolni minden kedves vevőnkkel, így amennyiben Ön is igényli, szívesen „fogjuk a kezét” a továbbiakban is a megvásárolt gépjárművet érintő minden kérdés tisztázása érdekében. Hiszünk abban, hogy mindkét fél számára elégedettséget jelenthet egy ilyen partneri viszony, melynek eredményeképpen Ön, mint visszatérő vevő a következő autóját is nálunk fogja megvásárolni.

Az általunk értékesített gépjárművek
5 év vagy 3+2 év teljeskörű gyári Garanciával rendelkeznek, melyről további részletes információt a Garancia menüpont alatt talál.

Minden autónk márkakereskedésben leinformálható, magyarországi szervizkönyvvel rendelkezik, valós kilométert, valamint műszaki és esztétikai állapotot tükröznek. Megbízható és szakmailag hozzáértő kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a gépjárműveket érintő bármilyen kérdésben, legyen az az autóval kapcsolatos műszaki kérdés, biztosítás megkötése, hitel ügyintézése, esetlegesen garanciális vagy garancián túli szerviz ügyintézés, amikor eljön annak az ideje.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek valamelyikén.
kattintson a képre
K Í N Á L A T U N K
kattintson a képre
kattintson a képre
kattintson a képre
copyright 2020
kattintson a képre
Kínálatunk folyamatosan bővül, a fenti gépjárműveken felül a teljes RENAULT és DACIA palettáról további modellek kérés, és igény szerint elérhetők, rendelhetők. .................................. részletek itt

Jelezze felénk igényeit és mi a kínálathoz és a lehetőségekhez mérten teljeseítjük azt!
K Í N Á L A T U N K
kattintson a képre
kattintson a képre
kattintson a képre
RENAULT Megane Grandcoupe

Forg.helyezés:
Futott kilométer:
Üzemanyag:

Szín:


RENAULT CLIO V

Forg.helyezés:
Futott kilométer:
Üzemanyag:

Szín:


DACIA Duster

Forg.helyezés:
Futott kilométer:
Üzemanyag:

Szín: